Randy Gage a fost împuşcat


Pe scurt: într-o seară Randy Gage venea de la o petrecere spre casă. După ce a parcat şi a coborât din maşină, un individ s-a îndreptat spre el, l-a ameninţat cu un pistol, i-a luat banii (singurii 5 dolari pe care îi avea) şi maşina, după care l-a împuşcat în abdomen. Individul era un narcoman disperat să facă rost de următoarea doză.

Până aici sună ca o ştire PRO TV de la ora 17:00, nu-i aşa? Partea interesantă este ce crede Randy despre suferinţa sa: „Vă puteţi imagina şocul meu când am înţeles ulterior, că, în mod subconştient, îmi dorisem situaţia aceea?”

Cu alte cuvinte Randy Gage crede că el a fost răspunzător pentru ce i s-a întâmplat. De ce ar face acest lucru? Pentru că în mod subcoştient a atras acel moment în viaţa lui. De ce? Din cauza credinţelor dobândite din copilărie care l-au programat să urmeze un şablon de victimizare.

 

Eroii din filme nu sunt tot timpul eroi

Randy Gage spune că în copilăria sa era fascinat de eroii din filme care erau răniţi şi de toată atenţia pe care o primeau din cauza acestui lucru. Îşi dorea şi el acest lucru deoarece în credinţa lui asta însemna să fie erou. Simula des cum e rănit şi că apoi îşi revine… şi legea atractiei ”l-a ajutat”.

Ştiu, pare de necrezut, dar înainte de a trage o concluzie citeşte şi restul materialului.

Uită-te puţin la ce credinţe au cei din jurul tău despre bani, bogăţie, sărăcie şi apoi gândeşte-te de ce au aceste credinţe.

Randy Gage e convins că ne-am născut pentru a fi abundenţi şi că persoanele care nu au succes sunt manipulate de nişte forţe. Aceste forţe sunt „oamenii şi instituţiile uzuale, bine privite şi mereu prezente, care există permanent în jurul nostru, aşa cum sunt familia, cercul social, guvernul şi mass-media.”

 

Cei apropiați ne sabotează succesul?

Familia şi prietenii ne sabotează succesul? Imposibil, ei ne vor binele! Bineînţeles că ne vor binele, doar că în mod subconştient ne transmit nişte convingeri care sub nicio formă nu ne ajută. Mulţi părinţi le spun des copiilor că bogaţii sunt oameni răi, nefericiţi şi că e mai bine să aibă doar strictul necesar. Aceasta este o memă care afectează. O memă este o unitate de informaţie culturală, capabilă de a se propaga de la o minte la alta.

„Memele sunt aidoma viruşilor informatici, încât paralizează gazda şi o determină să le reproducă. Reproducerea unei meme este cu atât mai probabilă cu cât sunt implicate mai multe emoţii.” (Randy Gage)

Filmul Titanic este filmul cu cele mai mari încasări până în 2009: $2,186,772,302. De ce? Pentru că se adresează convingerilor limitatoare, bazate pe temeri şi centrate în jurul lipsurilor, pe care majoritatea oamenilor le nutresc despre bani şi succes. Titanic ne programează pe multe niveluri diferite că este nobil să fii sărac, că bogaţii sunt imorali şi că banii sunt ochiul dracului. De exemplu Jack este prezentat ca fiind fericit şi norocos pentru că este sărac, pe când Rose, fiica unui bogătaş nu este fericită.

Televiziunea este la fel de vinovată.  Majoritatea oamenilor nu au cunoscut personal milionarii ci i-au cunoscut prin intermediul  televiziunii. Sub ce imagine?  În ţările dezvoltate, oamenii îşi petrec 5-6 ore pe zi la televizor! Vă puteţi imagina ce efect are acest lucru asupra noastră?

Sunt doar câteva exemple şi cred că ai prins ideea.

 

Te provoc să faci 4 lucruri:

  • Scrie o listă cu elementele principale din viața ta, de exemplu bani, fericire, iubire, success, femei, bărbați, abundență, leadership, etc.
  • Scrie în dreptul acestor elemente felul în care le vezi pe fiecare în parte.
  • Analizează-ți rezultatele pe care le ai acum în și conștientizează că ele se datorează convingerilor pe care tu le ai față de elementele importante din viața ta.
  • Dacă ai facut pașii de mai sus și vrei să îți schimbi o convingere, contactează-mă pentru a-ți prezenta 3 metode prin care poți face acest lucru.

Dacă avem convingeri limitative, rezultatele noastre vor fi limitate. Partea bună este că putem schimba acest aspect.

Îți doresc o zi abundentă!